Skip to main content

Most minden szolgáltatáshoz ingyenes ózonos klímatisztítás, ajándék pollenszűrővel!

Szélvédőcsere

Szélvédőcsere, üvegkárra kiterjedő Casco biztosítás esetén ingyenesen. Ha szükséges, karosszériajavítással együtt.

Ha Casco biztosítása fedezi, akkor teljesen ingyenesen cseréljük a szélvédőjét, miközben a teljes biztosítási ügyintézést elvégzik kollégáink.

Amennyiben a biztosítás nem fedezi, akkor sem égbekiáltó összeg a szélvédőcsere, a megfelelő minőségű utángyártott alkatrészeknek köszönhetően.

A régi szélvédő alatt rozsdás, korrodált felületek bújhatnak meg. A kifejezetten szélvédőcserére szakosodott cégek ezzel nem foglalkoznak, hiszen nem a karosszéria-javítás a profiljuk. Mi átnézzük a kérdéses területeket, és hiba esetén azonnal, helyben tudjuk javítani. Autója nem hagyja el telephelyünket, hiszen lakatos-, és fényezőműhelyünk, színkeverőnk, hőkamránk is van.

A régi szélvédő eltávolítása a ragasztás felvágása után

A régi ragasztó átvágásához használt célszerszám

Egyszerű tapétavágó szikével („sniccer”) nem lenne érdemes nekilátni a speciális szélvédőragasztónak. Mi a képen látható pneumatikus szerszámot használjuk. Ahol még így sem férünk a ragasztott felületekhez, ott speciális vágóhuzallal dolgozunk. Az autót természetesen a lehullott törmeléktől és szennyeződéstől mentesen adjuk vissza.

A szenzorok és a rendszám matrica áthelyezése

  • Az első fotó szerinti tartóval érkezik az új szélvédő. A régiről ide kell áthelyezni a szenzorokat. (Esőérzékelő, stb).
  • A hatósági jelzés matricáját nem kell újra igényelni, a régit nagy biztonsággal át tudjuk helyezni. A jogszabály szerint a matrica mindaaddig elfogadható, amíg a rendszám és a kód olvasható rajta. Ha a matrica pereme sérül, abból nem lesz problémánk sem közúti ellenőrzéskor, sem műszaki vizsgán.

Az új szélvédő a helyén, az eredeti matricával

Azonnali érdeklődés

Hidden