Skip to main content

Most minden szolgáltatáshoz ingyenes ózonos klímatisztítás, ajándék pollenszűrővel!

Gumiszerelés

Gumiszerelés ingyenes futómű és fék átvizsgálással. Segítünk a gumiválasztásban is.

A gumiabroncs szerelésről

Mindenki tudja, hogy fontos a téli és a nyári gumiszett cseréje. Ez történhet úgy is, hogy a gumikat cseréjük a felnin, vagy úgy, hogy Önnek szerelt kerékkészlete van, és nincs szükség gumiszerelésre. A kerekeket le és felszereljük. Az ezzel kapcsolatos árakról érdeklődjön szervizünkben.

A téli-nyári cserén kívül szükséges lehet a gumiabroncs leszerelése, a kerék vizsgálata, ha rázkódik a kormány, nincs meg a kormányközép (nem áll középen a kormány), vagy félrehúz az autó, esetleg „lassú defekt” történt (szög, csavar állt a gumiba).

Sok esetben a már félrekopott gumi cseréje nem elegendő, és futóműhiba áll a probléma mögött.

Egyedi figyelem

  • Különös figyelmet fordítunk az olyan „apróságokra”, mint a guminyomás-ellenőrző. A gumi felrakásánál oda kell figyelni, nehogy letörjön, így nem mindegy hol kezdjük a perem átbuktatását. A felniket nem cserélgetjük a pozíciók között, mert a nyomásérzékelők helye kötött.
  • Bizonyos esetekben előfordulhat, hogy a peremnél lassan szökik a nyomás – ilyen esetben peremtömítőt használunk.
  • A kerékcsavarokat minden esetben nyomatékkulccsal húzzuk meg, nem bízzuk a légkulcsra a készre húzást.

Komplex szolgáltatás

Műhelyünkben nagy szakértelemmel oldjuk meg a gumikkal, kerekekkel, futóművel kapcsolatos problémákat.

Az összes felmerült hiba elhárítására tudunk ajánlatot adni: nálunk a futóműtől a motorproblémákon vagy karosszériamunkákon át a fényezésig mindent egy helyen, állandó szakembergárdával oldunk meg.

Futómű és fékellenőrzés

Ha nálunk ellenőrizteti és javíttatja abroncsait, ingyenes futómű-, és fékellenőrzést végzünk az autón. Ezzel feltárhatjuk a gumik tönkremenetele, félrekopása mögötti okokat. Így megelőzhető az új/javított gumi tönkremenetele.

Felnijavítás, felnifényezés

A gumicsere alkalmát érdemes kihasználni a felnik ellenőrzésére, javíttatására, esetleg fényezésére. Az ellenőrzés természetesen megvárható, de a javítás (görgőzés, polírozás vagy fényezés) hosszabb időt vesz igénybe.

Lassú defekt

Lassú defektről beszélünk akkor, ha nem azonnal ereszt le a gumi, hanem órák vagy akár napok alatt. Ilyenkor szög, csavar, nagyobb fémszilánk állt a gumiba.

TUDTA? Ha a szöget vagy csavart kihúzza a gumiból, azonnal leereszt az abroncs, és már műhelyünkig sem tud eljutni!

Defektjavítás

Szakembereink először megvizsgálják a sérülés jellegét. Ha az oldalfal sérült, vagy ha az abroncs szálszerkezete sérült („szálszakadás”), akkor a gumi nem javítható. A balesetveszély miatt sajnos ezt a szakvéleményt el kell fogadni. Kérjük, a szálszakadt vagy szálsérült gumit ne javítsa vagy javíttassa máshol sem.

Ha a gumi javítható, akkor a megfelelő technológiával elvégezzük a javítást és a szerelést, centírozást. A művelet gyors, a helyszínen megvárható.

Gumi- és felniválasztás

  • „Milyen gumit válasszak?”
  • „Milyen téli (nyári) gumit vásároljak?”
  • „Jó a négyévszakos gumi?”

Ezekre a kérdésekre az autótípus ismeretében tudunk válaszolni. Amennyiben új abroncsot vásárolna, segítünk a választásban.

Bármilyen abroncsot beszerzünk és fel is szereljük a megadott árak szerint. Adja meg a kerékméretet (akár a jelenlegi gumi adatainak a befotózásával), és a megkívánt árszínvonalat. Több lehetőséget fogunk adni, Ön választ!

Azonnali érdeklődés

Hidden