Skip to main content

Most minden szolgáltatáshoz ingyenes ózonos klímatisztítás, ajándék pollenszűrővel!

Rólunk

Krám Autófényező Kft. – minden szolgáltatás egy helyen!

Több mint 10 éve foglalkozunk autójavítással. Eleinte csak fényezéssel mára már autószereléssel is foglalkozunk. Minden területen igyekszünk fejlődni az aktuális trendekkel, újdonságokkal. Nagyon fontos számunkra,hogy mindenki elégedetten távozzon.

Műhelyünket Csömörön találja, közel a HÉV-megállóhoz és az M0-hoz. Ügyfeleink többnyire Csömör, Fót, Kistarcsa településekről, illetve Budapest XIV., XV., XVI., XVII. kerületéből jönnek hozzánk, de van, aki a megszerzett bizalomnak köszönhetően az ország másik feléből érkezik.

Hozom-Viszem szolgáltatásunk keretében tréleren vagy „lábon” elhozzuk és visszavisszük a javítandó gépkocsit. Ez Pest megye területén ingyenes, nagyobb távolságnál kérjen ajánlatot! (Biztosítós kárügyintézés keretében a kötelező biztosítás vagy a Casco fedezi!). A rövidebb munkákat légkondicionált irodánkban várhatja meg, akár egy kellemes kávé mellett.

Velünk találkozhat

Csáki András

Tulajdonos, ügyvezető

Szlávik Renáta

Tulajdonos, irodavezető, biztosítási ügyintéző

Juhász Terézia

ügyfélszolgálati munkatárs

Bemutatkozunk

Hol talál meg minket?

Műhelyünket Csömörön találja, közel a HÉV-megállóhoz és az M0-shoz. Ügyfeleink többnyire Csömör, Fót, Kistarcsa városából, illetve Budapest XIV., XV., XVI., XVII. kerületéből jönnek hozzánk, de van, aki a megszerzett bizalomnak köszönhetően az ország másik feléből érkezik.

A távolság leküzdését megkönnyíti, hogy a javítás idejére csereautót vagy bérautót tudunk biztosítani – ennek részleteiről érdeklődjön kolléganőinknél.

Hozom-Viszem szolgáltatásunk keretében tréleren vagy „lábon” elhozzuk és visszavisszük a javítandó gépkocsit. Ez Pest megye területén ingyenes, nagyobb távolságnál kérjen ajánlatot! (Biztosítós kárügyintézés keretében a kötelező biztosítás vagy a Casco fedezi!).

Ügyfélbarát és megértő kollégák

Nincsenek váratlan plusz kiadások

A nagyobb javítások során felmerülő pluszköltségekről minden esetben tájékoztatjuk, és csak akkor haladunk tovább, ha Ön ehhez hozzájárul.

Biztosítási ügyintézés és javítás befizetések nélkül

Sérült autójának helyreállítását a kárbejelentéstől a szemléken át a javításig és a helyreállított autó átadásáig egy helyen végezzük. Nem kell hónapokat várnia, ugyanis mi előfinanszírozzuk a javítást. Ön mindvégig nem fizet semmit, csak átveszi a kész autót! Az ezzel kapcsolatos kárügyintézésnek nincs díja, azaz ingyenes.

FONTOS! Ne fogadja el a biztosítótársaság első kifizetési ajánlatát! Keressen fel minket az összes dokumentációval (kárbejelentő, kárszám, egyéb iratok), és keressünk olyan megoldást, amely garantáltan kártalanítja Önt!

Hogyan dolgozunk?

Azonnali érdeklődés

Hidden