Skip to main content

Most minden szolgáltatáshoz ingyenes ózonos klímatisztítás, ajándék pollenszűrővel!

Karosszériajavítás

Karosszériajavítás, lakatosmunkák, elemcsere, törött műanyag elemek javítása fényezéssel, egy helyen.

Karosszéria lakatolás

Gépjárműjavító szakszervizünk fő tevékenysége a gépjármű karosszériajavítás, -fényezés, kárügyintézés és karbantartás.

A karosszériajavítás a jármű külső részeinek helyreállítása. Az eljárás során a sérült alkatrészeket cserélik vagy javítják, a felületet visszaállítják az eredeti állapotába, majd ezt követi a fényezés. A karosszériával kapcsolatban sokféle probléma felmerülhet. A nálunk javított karosszériákon nem láthatóak a pontatlanság szokásos jelei: akár továbbra is Ön használja az autót, akár leendő vevőjének mutatná meg, nem lesz észrevehető az elemcsere.

"Biztosítós" javítás

Teljes körű kárügyintézést végzünk előfinanszírozással: Önnek semmit sem kell fizetnie, csak leadja javításra szoruló, összetört gépkocsiját és a papírokat. Minden további ügyintézést (pótszemle, stb) elvégzünk, és a kész autót adjuk vissza.

Elemcserék fényezéssel

A teljes körű kárügyintézés és javítás mellett természetesen vállaljuk egyes elemek cseréjét akár sajáthibás törés, akár korrózió miatt.

Akár csavarozni, akár hegeszteni kell, nagy pontossággal illesztjük helyére az új elemet. Javaslatot fogunk tenni arra, hogy megfelel-e az utángyártott, vagy gyári alkatrész a száz százalékos összképhez: az elemek közti hézagok megfelelő méretűek és a peremek párhuzamosak kell legyenek.

Pontosság

Ehhez kapcsolódik fényezőműhelyünk pontos színválasztása: akár sima, akár gyöngyházfényű (szemcseszín és méret variációi) fényezése azonos lesz az eredeti színnel. Sajnos gyári színkód által rendelt árnyalatnál ez az esetek akár 50%-ában is eltérhet! Évtizedes szakértelemmel rendelkező kollégáink pontosan az Ön autójának egyedi árnyalatát fogják kikeverni. Sőt, rengeteg típushoz rendelkezünk már kikevert színmintákkal, melyek akár a gyári árnyalatnál is pontosabbak.

"Műanyagozás", műanyag lökhárítók, műanyag elemek

Hagyományos lakatosmunkák mellett természetesen vállaljuk műanyag karosszériaelemek, műanyag lökhárítók javítását akár horpadás, akár komolyabb törés esetén.

Ilyenkor lehetőség van arra, hogy csak a javítandó lökhárító marad a műhelyünkben, az autót szükség esetén a javítás idejére is használni tudja.

Gyakori eset a műanyagelemek rögzítőfüleinek kitörése, esetleg elvesztése – tudunk segíteni, a kitört füleket gyári pozícióba szereljük vissza, az elveszett rögzítőszemeket pótoljuk.

A kijavított elemet természetesen színre fújjuk.

Így dolgozunk

Azonnali érdeklődés

Hidden