Skip to main content

Most minden szolgáltatáshoz ingyenes ózonos klímatisztítás, ajándék pollenszűrővel!

Elektromos és hibrid autók javítása

Elektromos és hibrid autók szervizelése: hajtáslánc és egyéb berendezések szakszerű javítása.

Elektromos és hibrid autók szervize

Szervizünkben meg tudjuk oldani a hibrid és a teljesen elektromos autók szervizelését, beleértve az elektromos hajtáslánccal kapcsolatos teendőket és a „hagyományos” feladatokat is (mint a karosszériamunkák, fényezés, stb).

Gépparkunkat, műszereinket és szerszámainkat folyamatosan bővítjük, hogy megfeleljünk az új, zöld rendszámos kor kihívásainak. A cégvezetés számára elsődleges a műhely korszerűsége: a felszereléseket nem béreljük, hanem megvásároljuk.

Elektromos és hibrid javítás

Az elektromos és hibrid autók elektromos hajtását és vezérlését is vállaljuk javításra. Bármely típus diagnosztikáját el tudjuk végezni, a szükséges darabokat cseréljük. Nissan, Toyota, Renault, TESLA, Ford, stb.

Hagyományos javítás

Az elektromos autók „hagyományos” alkatrészeit éppúgy szervizelni kell, mint korábban. Ide értendő a fék, futómű és kormányberendezés, karosszéria. Komolyabb karosszéria-javításhoz a hajtáslánc és/vagy a futómű megbontása is szükséges lehet. Erre az esetre is felkészültünk az elektromos autóknál. Szakembereink készen állnak az elektromos hajtás alkatrészeinek ki-, és beszerelésére.

Szervizkönyv

Cégünk a legtöbb hazai importőrrel kapcsolatban áll.

Jogosultak vagyunk a szervizkönyv vezetésére, így nem sérül a garancia, ha velünk javíttatja sérült, hibás autóját (az elektromos és hibrid autókat is). Gyártótól függ, hogy szervizünk hogyan adminisztrálhatja a javításokat. Ahol ezt a márkakereskedésben vásárolt alkatrészhez kötik, ott így járunk el.

BMW elektronikus szervizkönyv

Cégünk jogosult a BMW hivatalos rendszerében elektronikus (számítógépes) bejegyzéseket tenni, így az elektronikus (internetes) szervizkönyv éppúgy naprakész marad, mnt ha hivatalos BMW márkaképviseletnél javíttata volna autóját!

Képek

Azonnali érdeklődés

Hidden