Szélvédőcsere

Szélvédőcsere

Ha Casco biztosítása fedezi, akkor teljesen ingyenesen cseréljük a szélvédőjét, miközben a teljes biztosítási ügyintézést elvégzik kollégáink. Hívjon most, kérjen időpontot:
(70) 778-1189 Elérhetőségek

Amennyiben a biztosítás nem fedezi, akkor sem égbekiáltó összeg a szélvédőcsere, a megfelelő minőségű utángyártott alkatrészeknek köszönhetően.

A régi szélvédő alatt rozsdás, korrodált felületek bújhatnak meg. A kifejezetten szélvédőcserére szakosodott cégek ezzel nem foglalkoznak, hiszen nem a karosszéria-javítás a profiljuk. Mi átnézzük a kérdéses területeket, és hiba esetén azonnal, helyben tudjuk javítani. Autója nem hagyja el telephelyünket, hiszen lakatos- és fényezőműhelyünk, színkeverőnk, hőkamránk is van.

A régi szélvédő eltávolítása a ragasztás felvágása után:

Törött szélvédő
Törött szélvédő kiemelése
Törött szélvédő eltávolítása
Régi ragasztó

A régi ragasztó átvágásához használt célszerszám:

Egyszerű tapétavágó szikével ("sniccer") nem lenne érdemes nekilátni a speciális szélvédőragasztónak. Mi a képen látható pneumatikus szerszámot használjuk. Ahol még így sem férünk a ragasztott felületekhez, ott speciális vágóhuzallal dolgozunk.
Az autót természetesen a lehullott törmeléktől és szennyeződéstől mentesen adjuk vissza.

Szerszám
Szerszám

A szenzorok és a rendszám-matrica áthelyezése:

  • Az első fotó szerinti tartóval érkezik az új szélvédő. A régiről ide kell áthelyezni a szenzorokat. (Esőérzékelő, stb).
  • A hatósági jelzés matricáját nem kell újra igényelni, a régit nagy biztonsággal át tudjuk helyezni. A jogszabály szerint a matrica mindaaddig elfogadható, amíg a rendszám és a kód olvasható rajta. Ha a matrica pereme sérül, abból nem lesz problémánk sem közúti ellenőrzéskor, sem műszaki vizsgán.
Szenzorok nélkül
Szenzorok átrakva
Matrica
Beszerelve

Az új szélvédő a helyén, az eredeti matricával:

Beszerelve
Beszerelve

Kérjen időpontot

Keressen minket elérhetőségeinken, kérjen időpontot! Mi intézzük a biztosítási papírmunkát és a szélvédőcserét, Önnek csak pár óráig kell autóját nélkülöznie - de ebbe már a ragasztó száradása is beleértendő. Hívjon most, kérjen időpontot:
(70) 778-1189 Elérhetőségek

Bejelentkezés

+36 (70) 778 1189
EU GDPR