Ózonos fertőtlenítés

Az ózonos fertőtlenítés díja

A fertőtlenítés díja 6.000 Ft, időtartama 30 perc.

Kérjen időpontot!

(70) 778-1189 Elérhetőségek

Az ózonos fertőtlenítésről

Az ózonos fertőtlenítés nemcsak a légkondi fertőtlenítését vagy tisztítását jelenti, hanem a teljes utastérét: szőnyegek, kárpitok, üléshuzat, műanyagfelületek. Nemcsak a légkondicionáló berendezésben, de ezeken a felüeteken is lehetnek vírusok, baktériumok, gombás vagy penészes részek. A higiénia, különösen a koronavírus-helyzetben, minden autónál egyaránt fontos: akár van benne légkondi, akár nem.

A kezelés során a képeken látható készülélet elhelyezzük az utastérben, majd az ajtót bezárva a gép kb. 30 percig működik.

Ózongenerátoros fertőtlenítés
Ózongenerátoros fertőtlenítés

Nem elég kiporszívózni?

Az ózon, amely a hétköznapi oxigénhez képest 2 helyett 3 oxigénatomból áll, 3000-szer erősebb fertőtlenítőszer, mint a klór. Mivel légnemű, így megfelelő berendezés használata mellett a legszűkebb és legeldugottabb helyekre is bejut és kifejti hatását.

Az ózonos fertőtlenítést követően megszűnnek a kellemetlen szagok az utastérben. A fertőtlenítő hatás pedig kiemelten fontos a COVID-helyzet miatt.

Milyen gyakran van rá szükség?

  • Általában fél évente javasoljuk.
  • Erősebb szennyezés (dohányzás, stb) esetén, vagy taxi gépkocsiknál érdemes gyakrabban.
  • Autóeladás előtt soron kívül fertőtleníttetse autóját - a vevő első élményét szebbé teszi, így a kikiáltási és eladási árat is növeli a tisztaság érzete!
  • Frissen vásárolt használt autóját is hozza el hozzánk ózonos fertőtlenítésre. Egyúttal műszaki átvizsgálást is kérhet. Így autója új életet kezdhet.

Az ózonos fertőtlenítés és a légkondi

A fertőtlenítés során nemcsak az utastér textil, műanyag, bőr és egyéb feületeit csírátlanítjuk, de a légkondi teljes belső rendszere is fertőtlenítésre kerül.

TUDTA? Bár sokan összetévesztik a légkondi-tisztítással, az ózonos fertőtlenítés nemcsak a légkondi tisztítását jelenti. Légkondi nélküli autót éppúgy szükséges fertőtleníteni, általános esetben kb. hathavonta.

Mikor nem javasoljuk?

Meghibásodott légkondicionáló esetén nem ajánljuk a kezelést, mivel ilyenkor az ózon nem jut be az összes fertőtlenítendő területre. A légkondi megjavítása és első bekapcsolása után az ott lévő gomba, baktérium azonnal kikerül az utastérbe, ezért a fertőtlenítéssel várjuk meg a hibás légkondicionáló javíttatását. Utána azonban, a fentiek miatt, azonnal várjuk Önt!

Megrendelem a szolgáltatást

A fertőtlenítés díja 6.000 Ft, időtartama fél óra, a kezelés a helyszínen megvárható.

(70) 778-1189 Elérhetőségek

Bejelentkezés

+36 (70) 778 1189
EU GDPR