Karosszéria-javítás

Karosszéria-javítás és biztosítói kárügyintézés

Karosszéria-javításra a pontos igények ismeretében tudunk ajánlatot adni. Biztosítós kárügyintézés esetén előfinanszírozzuk a költségeket (azaz Ön nem fizet)!

(70) 778-1189 Elérhetőségek

"Biztosítós" javítás

Teljes körű kárügyintézést végzünk előfinanszírozással: Önnek semmit sem kell fizetnie, csak leadja javításra szoruló, összetört gépkocsiját és a papírokat. Minden további ügyintézést (pótszemle, stb) elvégzünk, és a kész autót adjuk vissza.

Elemcserék fényezéssel

A teljes körű kárügyintézés és javítás mellett természetesen vállaljuk egyes elemek cseréjét akár sajáthibás törés, akár korrózió miatt.

Akár csavarozós, akár hegeszteni kell, nagy pontossággal illesztjük helyére az új elemet. Javaslatot fogunk tenni arra, hogy megfelel-e az utángyártott, vagy gyári alkatrész a száz százalékos összképhez: az elemek közti hézagok megfelelő méretűek és a peremek párhuzamosak kell legyenek.

VW Krafter elemcsere előtt
VW Krafter elemcsere után

Pontosság

A nálunk javított karosszériákon nem láthatóak a pontatlanság szokásos jelei: akár továbbra is Ön használja az autót, akár leendő vevőjének mutatná meg, nem lesz észrevehető az elemcsere.

Ehhez kapcsolódik fényezőműhelyünk pontos színválasztása: akár sima, akár gyöngyházfényű (szemcseszín és -méret variációi) fényezése azonos lesz az eredeti színnel. Sajnos gyári színkód által rendelt árnyalatnál ez az esetek akár 50%-ában is eltérhet! Évtizedes szakértelemmel rendelkező kollégáink pontosan az Ön autójának egyedi árnyalatát fogják kikeverni. Sőt, rengeteg típushoz rendelkezünk már kikevert színmintákkal, melyek akár a gyári árnyalatnál is pontosabbak.

"Műanyagozás", műanyag lökhárítók, műanyag elemek

Hagyományos lakatosmunkák mellett természetesen vállaljuk műanyag karosszériaelemek, műanyag lökhárítók javítását akár horpadás, akár komolyabb törés esetén.

Ilyenkor lehetőség van arra, hogy csak a javítandó lökhárító marad a műhelyünkben, az autót szükség esetén a javítás idejére is használni tudja.

Gyakori eset a műanyagelemek rögzítőfüleinek kitörése, esetleg elvesztése - tudunk segíteni, a kitört füleket gyári pozícióba szereljük vissza, az elveszett rögzítőszemeket pótoljuk.

A kijavított elemet természetesen színre fújjuk.


Műanyag lökhárító fényezése (előtte)
Műanyag lökhárító fényezése (utána)

Csereautó, bérautó

Korszerű technológiáink ellenére is időbe tellik a javítás, és ehhez adódik hozzá a fényezéshez szükséges munkaidő. Erre az időre megegyezés szerint csereautót ill. bérautót tudunk biztosítani. Érdeklődjön a lehetőségekről az elérhetőségeinken!

Munkáinkra garanciát vállalunk - a részletekért érdeklődjön elérhetőségeinken.

Hozom-Viszem Szolgáltatás

Ha az autója nem vezethető közúton, háztól házig szállítjuk autószállító trélerünk segítségével. Ha a gépkocsi "lábon" el tud jutni hozzánk, Ön megtakaríthatja az ehhez szükséges időt: sofőrünk elmegy az autóért, a javítás után pedig visszaviszi.

A szolgáltatásunk 15 kilométeren belül ingyenes. Nagyobb távolságnál kérje ajánlatunkat! Biztosítós kárügyintézés keretében mindezt a kötelező biztosítás vagy a Casco fedezi. Erről a szolgáltatásunkról itt olvashat bővebben.

Erre a minőségre van szükségem

Karosszéria-javításra a pontos igények ismeretében tudunk ajánlatot adni. Biztosítós kárügyintézés esetén előfinanszírozzuk a költségeket!

(70) 778-1189 Elérhetőségek

Bejelentkezés

+36 (70) 778 1189
EU GDPR