Jégkár javítása

Komoly kár!


Jégkár esetén a jégeső komoly kárt okoz az autóban. Nem egy-egy apró horpadás keletkezik, hanem rengeteg. Sajnos ez nem javítható vákuumos vagy ragasztós kihúzásos módszerrel, amit apróbb horpadásoknál alkalmaznak. 

Az ilyen autón teljes elemcserére lehet szükség (tető, géptető, csomagtérfedél vagy 5. ajtó, stb). 

Szervizünkben mindent egy helyen, kapuinkon belül oldunk meg: lakatosmunkát, előkészítést, és magát a fényezést is.

(70) 778-1189 Elérhetőségek

Új autó, garancia?

Előfordult, hogy a pár hónapos új autón bekövetkezett jégkárt a márkaszerviz nem szívesen vállalta, az ügyfelet végülis "eltanácsolták". Felmerül a kérdés, hogy mi lesz a garanciával, ha a márkaszervizen kívüli javítás történik az autón? Szeretnénk mindenkit megnyugtatni: az autó garanciáját nem sérti a jégkár kijavítása. További infóért, részletekért forduljon hozzánk a fenti telefonszáon!

Képek, videó:

Javítás előtt:
Jégkár (tető)
Jégkár (gépháztető)

Javítás közben:
Jégkár (tető leszerelve)
Jégkár (tető kicserélve)
Jégkár (gépháztető kicserélve)
Jégkár (javítás közben)

Védekezés jégkár ellen

A jégkár javítása igen költséges, többszázezer forintos, esetleg hétszámjegyű tétel. Ha CASCO biztosítása fedezi, akkor természetesen a teljes javítás ingyenes az Ön számára (a teljes ügyintézést elvégzik kolléganőink).

Érdemes már most ellenőrizni CASCO szerződését. Szerepel benne a jégeső, jégkár, vagy a több eseményt is fedező elemi kár? Ha csak lopásra/törésre, esetleg szélvédőkárra terejed ki, érdemes lehet hozzávenni a jégkárt is. Jó tudni: a CASCO konstrukciók éppúgy változnak, mint a bankszámla- vagy mobiltelefon-díjfizetési csomagok. Érdeklődjön biztosítójánál az elérhető csomagokról!

Cégünk ajándéka

A másik védekezési lehetőség: a jégkár ellen védő takaró (ponyva), melyet külön nem forgalmazunk, de a jégkár-javítások mellé ajándékba adjuk. 

Jégvédő takaró
Jégvédő ponyva

Keressen minket:
(70) 778-1189 Elérhetőségek

Bejelentkezés

+36 (70) 778 1189
EU GDPR