Autószerviz

Mindent házon belül oldunk meg

Kezdettől arra törekedtünk, hogy minden autójavítási feladatot a telephelyünkön, képzett szakemberekkel és magas technlógiai színvonalon tudjunk megoldani.

Mi nem visszük alvállalkozóhoz az autóját, az autó mindvégig a telepheyünkön marad, és csak mi foglalkozunk vele

Kérjen időpontot!

(70) 778-1189 Elérhetőségek

Márkafüggetlen szervizünkről

Az ügyintézést fűtött/légkondicionált irodánkban kényelmesen intézheti, autóját egy kellemes kávé mellett várhatja meg.

Ötbeállásos műhelyünk szerelőaknával és csápos emelőkkel felszerelt. Saját fényezőműhelyünkben egyszerre négy gépkocsit tudunk fényezni, korszerű fényezőkamránknak köszönhetően gyors és pormentes száradás mellett. Különösen ügyelünk arra, hogy autóját olyan tisztán adjuk vissza, ahogyan megkaptuk:

Ügyelünk a tisztaságra
Ügyelünk a tisztaságra

Hölgyeknek is

Nálunk nem kell szakembernek lenni ahhoz, hogy elmondja a problémáját! Ide a párja nélkül is jöhet: a munkafelvételi irodánkban szakértő hölgyek dolgoznak, akik egy kávé vagy hideg ásványvíz mellett pontosan meg fogják érteni, hogy mi van az autóval.

Ügyfélszolgálat/munkafelvétel
Ügyfélszolgálat/munkafelvétel

Kolléganőink segítenek a cserealkatrész kiválasztásában, költégek becslésében, és ehhez nem kell az autós szaknyelv ismerete, hiszen az a mi dolgunk!

Garancia

Az elkészült munkáinkra garanciát vállalunk.

A beépítésre kerülő alkatrészek lehetnek utángyártottak vagy gyáriak, az Ön választása szerint - minden esetben javaslatot teszünk, mivel egyes esetekben az utángyártott is jó, máskor viszont nem. A döntés azonban továbbra is az Öné.

Mindannyian tudjuk, hogy javítás közben újabb hibák, vagy az eredeti panasz addig ismeretlen okai derülhetnek ki. Ez természetesen többletköltséget jelent. Minden ilyen esetben telefonon jelentkezünk, tájékoztatjuk a fejleményekről, és az Ön jóváhagyása nélkül nem haladunk tovább a számlánkat növelő pluszmunkákkal.

Tudta?

Megelőzheti a bajt, ha félévente, évente ellátogat hozzánk, és kéri autója átvizsgálását. Kisebb javításokkal ilyenkor nagyobb költségek is megelőzhetőek! Az átvizsgálással megelőzhető a nagyobb baj. Mindezt légkondicionált irodánkban várhatja meg. Erre mutatunk be egy példát az alábbi videóban. Itt időben felfedeztük a problémát, így nem lett nagyobb baj a megnövekedett fékút miatt:

Szervízszolgáltatásaink:

 • Teljes körű biztosítási kárügyintézés és javítás
 • Állapotfelmérés és hibakeresés, hibafeltárás
 • Hibakód-kiolvasás
 • Klímaszerelés és klímafeltöltés
 • Futómű ellenőrzése, javítása, beállítása
 • Fékszerelés: betét- és tárcsacsere, fékfolyadék cseréje
 • Olajcsere
 • Flottaautók karbantartása
 • Autóvillamosság, elektromos problémák megoldása
 • Eredetiség-vizsga
 • Műszaki vizsgára felkészítés, műszaki vizsga
 • Gumiszerelés és -javítás, felnijavítás és -festés
 • Ózonos fertőtlenítés (30 perc, megvárható!)
 • Fényszóró-polírozás (30 perc, megvárható!)

Hozom-Viszem Szolgáltatás

Ha az autója nem vezethető közúton, háztól házig szállítjuk autószállító trélerünk segítségével. Ha a gépkocsi "lábon" el tud jutni hozzánk, Ön megtakaríthatja az ehhez szükséges időt: sofőrünk elmegy az autóért, a javítás után pedig visszaviszi.

A szolgáltatásunk 15 kilométeren belül ingyenes. Nagyobb távolságnál kérje ajánlatunkat! Biztosítós kárügyintézés keretében mindezt a kötelező biztosítás vagy a Casco fedezi.

További információ erről a szolgáltatásról: kattintson ide!

Csereautó, bérautó

Korszerű technológiáink ellenére is időbe tellhet némelyik munkafolyamat. Erre az időre megegyezés szerint csereautót ill. bérautót tudunk biztosítani. Érdeklődjön a lehetőségekről az elérhetőségeinken!

Munkáinkra garanciát vállalunk - a részletekért érdeklődjön elérhetőségeinken.

Szervizidőpontot kérek

Kérjük, készítse elő a jármű alvázszámát és pontos típusát. Az alvázszámot a forgalmi engedély "E" rovatában találja. Hívjon minket bátran: a hibát nálunk nem kell szakszerűen megadnia, hiszen az a mi dolgunk.

(70) 778-1189 Elérhetőségek

Bejelentkezés

+36 (70) 778 1189
EU GDPR