Autófényezés

Profi autófényezés a Krám Kft-nél

Szakembereink évtizedes tapasztalattal rendelkeznek, fényezőműhelyünkben egyszerre négy gépkocsi fényezése történhet, profi körülmények között.

A folyamatot nagyban gyorsítja, hogy a munkát fényezőkamrában végezzük, így gyorsabban (és pormentesen!) szárad a friss festék- vagy lakkréteg.

Kérjen időpontot!

(70) 778-1189 Elérhetőségek

Így dolgozunk:

Autófényezés a Krám Kft-nél
Autófényezés a Krám Kft-nél
Autófényezés a Krám Kft-nél
Autófényezés a Krám Kft-nél

Tudta?

Még a sima (nem gyöngyház) fényezésnél is előfordulhat, hogy a gyári színkód alapján rendelt festék el fog ütni az eredeti színtől. Ez az estek kb. 50%-ában(!) fordul elő - mi pedig megoldást kínálunk rá!

Pontosság a Krám Kft-nél

A jó autófényező jóval több színt és színárnyalatot tud megkülönböztetni (és az elkészült autón is észrevenni), mint a hétköznapi ember, vagy más szakterületen dolgozó autójavító szakember.

Mi ezt a szakértelmet biztosítjuk Önnek.

Korábban meghatározott és előre kikevert színmintákkal rendelkezünk az egyes típusokhoz (különös tapasztalattal például a Toyota színek területén). Bármilyen fényezés pontos színét, akár gyöngyház kivitelben is, kikeverjük és fújjuk - anélkül, hogy észrevehető lenne az elem újrafényezése.

Színkártyák
Kiválasztás
Színkeverés
Fényezés

Gyöngyház fényezés

A gyöngyházszínű fényezést nehezíti, a megfelelő technológia ismeretén és használatán túl, hogy itt már nem elég az alap autófesték pontos kiválasztása. A hozzáadott szemcse fajtáját (szín, méret - akár többszáz vagy ezer változat) pontosan meg kell tudjuk határozni. Nagy tapasztalattal rendelkezünk a szemcseszín és szemcseméret megválasztásában, pontos adagolásában.

Itt egy barna színű Audi sárvédőjének és ajtónyitó kilincsének a fényezését mutatjuk be. Fontos a szemcseszám és -típus pontos beállítása (sok/kevés), másként a fényezés még akkor is el fog ütni a szomszédos elemtől, ha a színt pontosan eltaláltuk.

Autófényezés a Krám Kft-nél - gy0ngyház
Autófényezés a Krám Kft-nél - gy0ngyház

Polírozás

Mielőtt a költséges (újra)fényezés mellett döntene, nézzük meg együtt az autót!

Lehetséges, hogy professzionális szerszámmal és anyagokkal végzett polírozással szinte azonos eredményt érhetünk el. Ez a megoldás jóval olcsóbb!

Miért minket válasszon?

  • Pontatlan gyári színkódú árnyalat helyett egészen pontosan az Ön autójának a színét fogjuk kikeverni, a sérült és újrafényezett elem nem lesz észrevehető.
  • Különösen nagy tapasztalatunk van a gyöngyház színösszeállítások (alap festék + szemcseszín és szemcseméret) kikeverésében.
  • Nálunk nem kell hónapokig várnia! A munka az alkalmazott technológiának köszönhetően gyors.
  • Minőségi alapanyagokkal dolgozunk.
  • Két rétegben lakkozunk, ami különösen szép látványt kölcsönöz.
  • Hozott alkatrészt is fényezünk (például leszerelt lökhárítót).
  • Munkánkra garanciát vállalunk. A részletekért érdeklődjön elérhetőségünkön.
  • Csereautót, bérautót tudunk biztosítani,
  • A szállítást háztól házig megoldjuk, ha szükséges (Hozom-Viszem Szolgáltatás - bővebben itt!)

Csereautó, bérautó

Korszerű autófényezési technológiánk ellenére is időbe tellik a fényezés. Erre az időre megegyezés szerint csereautót ill. bérautót tudunk biztosítani. Érdeklődjön a lehetőségekről az elérhetőségeinken!

Hozom-Viszem Szolgáltatás

Ha az autója nem vezethető közúton, háztól házig szállítjuk autószállító trélerünk segítségével. Ha a gépkocsi "lábon" el tud jutni hozzánk, Ön megtakaríthatja az ehhez szükséges időt: sofőrünk elmegy az autóért, a javítás után pedig visszaviszi.

A szolgáltatásunk 20 kilométeren belül ingyenes. Nagyobb távolságnál kérje ajánlatunkat! Biztosítós kárügyintézés keretében mindezt a kötelező biztosítás vagy a Casco fedezi.

Minőségi fényezésre van szükségem

(70) 778-1189 Elérhetőségek

Érdekesebb munkáinkból: VW Golf

VW Golf fényezés előtt
VW Golf fényezésre előkészítve
VW Golf fényezés közben
VW Golf fényezés után

Audi cabrio teljes átfényezése

VW Golf fényezésre előkészítve
VW Golf fényezés közben
VW Golf fényezés után

Bejelentkezés

+36 (70) 778 1189
EU GDPR