Rólunk
Krám Autófényező Kft.

Krám Autófényező Kft.
Minden szolgáltatás egy helyen!

Cégünk teljeskörű márkafüggetlen autószervizként javítási munkákkal és kötelező és Casco kárügyintézéssel foglalkozik. A kárügyintézés INGYENES. Az évek során folyamatosan bővítettük szolgáltatásaink palettáját, így mára elmondhatjuk, hogy egy balesetes gépkocsi teljes javítását házon belül tudjuk megoldani:

Erősségünk, hogy autója mindvégig nem fogja elhagyni a telephelyet: mi nem visszük át más alvállalkozóhoz, minden munkafolyamat a kapuinkon belül történik.

(70) 778-1189 Elérhetőségek

Autófényezés Csömör

Velünk találkozhat:

Csáki András tulajdonos, ügyvezető
Csáki András
Tulajdonos, ügyvezető
Szlávik Renáta tulajdonos, irodavezető, biztosítási ügyintéző
Szlávik Renáta
Tulajdonos, irodavezető, biztosítási ügyintéző
Juhász Terézia ügyfélszolgálati munkatársJuhász Terézia
Ügyfélszolgálati munkatárs

A műhelyről

Javítóműhelyünk ötbeállásos, mindegyik álláshoz csápos emelő tartozik, a fényezőműhelyben pedig egyszerre négy autó fényezésre történő előkészítése + egy autó fényezése történhet. A fényezés folyamatát gyorsítja a korszerű fényezőkamránk, ahol gyorsan és pormentesen szárad az új lakkréteg.

Mára már 12 kollégával dolgozunk, akik stabil csapatot alkotva régóta velünk vannak. Elmondhatjuk magunkról, hogy egy jól felszerelt, tiszta és kiváló szakemberekből álló fényező, karosszérialakatos műhely vagyunk.

Bemutatkozunk:

Autófényezés Csömör - kollégáink

Ha ránk bízza autóját, garantáltan elégedetten fogja átvenni a kulcsokat.

Szolgáltatási terület

Műhelyünket Csömörön találja, közel a HÉV-megállóhoz és az M0-shoz. Ügyfeleink többnyire Csömör, Fót, Kistarcsa városából, illetve Budapest XIV., XV., XVI., XVII. kerületéből jönnek hozzánk, de van, aki a megszerzett bizalomnak köszönhetően az ország másik feléből érkezik.

A távolság leküzdését megkönnyíti, hogy a javítás idejére csereautót vagy bérautót tudunk biztosítani - ennek részleteiről érdeklődjön kolléganőinknél.

Hozom-Viszem Szolgáltatásunk keretében tréleren vagy "lábon" elhozzuk és visszavisszük a javítandó gépkocsit. Ez Pest megye területén ingyenes, nagyobb távolságnál kérjen ajánlatot! (Biztosítós kárügyintézés keretében a kötelező biztosítás vagy a Casco fedezi).

Ügyfélbarát és megértő kollégák

A rövidebb munkákat légkondicionált irodánkban várhatja meg, akár egy kellemes kávé mellett. A munkafelvételt és -átadást hozzáértő kolléganőink végzik, akik mindent tudnak a műszaki problémákról és az alkatrész-beszerzésről, ugyanakkor nem várják el a szaknyelv ismeretét: nálunk nem kell szakembernek lennie ahhoz, hogy megértesse magát a műhelyben.

Munkafelvétel és iroda
Munkafelvételi irodánk
Ügyfélváró terasz
Nyári időben a teraszon várakozhat autójára

Nincsenek váratlan pluszkiadások

A nagyobb javítások során felmerülő pluszköltségekről minden esetben tájékoztatjuk, és csak akkor haladunk tovább, ha Ön ehhez hozzájárul.

Biztosítási ügyintézés és javítás befizetések nélkül

Sérült autójának helyreállítását a kárbejelentéstől a szemléken át a javításig és a helyreállított autó átadásáig egy helyen végezzük. Nem kell hónapokat várnia, ugyanis mi előfinanszírozzuk a javítást. Ön mindvégig nem fizet semmit, csak átveszi a kész autót! Az ezzel kapcsolatos kárügyintézésnek nincs díja, azaz ingyenes.

FONTOS! Ne fogadja el a biztosítótársaság első kifizetési ajánlatát! Keressen fel minket az összes dokumentációval (kárbejelentő, kárszám, egyéb iratok), és keressünk olyan megoldást, amely garantáltan kártalanítja Önt!

Épp egy ilyen szervizt keresek régóta...

(70) 778-1189 Elérhetőségek